• EN İYİ PERFORMANS İÇİN SİTEYİ KOYU MOD İLE KULLANMANIZ TAVSİYE EDİLİR
  • LÜTFEN SİTEDE GÜNCEL OLMAYAN OYUNLARIN YORUMLARINDA YENİ SÜRÜMÜN GELDİĞİNİ BİZE BİLDİRİN MÜMKÜN OLAN EN KISA SÜREDE GÜNCELLEME SAĞLARIZ
  • Telegram kanalımıza katılarak İçerik Yayın takvimi gibi özel bilgileri sitede yayınlanmamış oyunları önceden öğrenme fırsatı elde edebilirsiniz. Duyurular kısmında Telegram kanalımıza ulaşabilirsiniz.

1777126862876.png

Adult oyun içerikleri arasında yer alan bu yapım, karanlık atmosferi ve gizem dolu hikâyesiyle dikkat çekerken, türkçe adult oyun deneyimi arayan oyunculara yoğun ve sürükleyici bir anlatım sunuyor.
Boğucu bir karanlığın içinde uyanırsın; hava eriyen mum kokusuyla ağırlaşmıştır. Bir iskelet, kader ve unutulmuş günahlar hakkında bilmecelerle konuşur. Her şey daha ilk andan itibaren rahatsız edici ve anlaşılması zor bir hal alır.
Bu adult oyun çeviri sürecinde hikâye, bir dedektif olarak başladığın soruşturmayla derinleşir. Daha önce birçok tuhaf vaka görmüş olsan da bu kez durum farklıdır. Her ipucu seni aslında ortaya çıkarmaman gereken bir gerçeğe doğru sürükler. Gerçeklik bükülür, kabuslar yavaş yavaş sızmaya başlar.
Kadim bir hapishanede bir iblis seni beklemektedir. Senin hakkında, hatta senin bile bilmediğin sırları bilir. İçinde bastırılmış bir açlıktan, görmezden gelinemeyecek bir ihtiyaçtan bahseder.
Tam bu noktada, var olmaması gereken bir kapı belirir. Bu kapının ardında saklı bir gerçek ve her şeyi değiştirecek bir seçim vardır. İçeri adım attığın anda geri dönüş yoktur.
Gerçeği ortaya çıkarabilecek misin… yoksa seni başından beri bekleyen karanlıkta kaybolacak mısın?
Bu yönüyle yapım, psikolojik gerilim ve gizemi bir araya getiren etkileyici bir adult oyun deneyimi sunar.

Not: Bu türkçe adult oyun, otomatik makine çeviri kullanılarak hazırlanmıştır. Çeviri kalitesi kusursuz olmayabilir; ancak mümkün olduğunca anlaşılır olması için elle düzenlemeler ve düzeltmeler yapılmıştır. Amaç, içerikleri en hızlı şekilde sunmak ve daha fazla adult oyun çeviri projesini Türkçe olarak oyuncularla buluşturmaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, keyifli oyunlar dileriz.​

Güncellenme Tarihi: 25 Nisan 2026
Çıkış Tarihi: 11 Şubat 2025
Geliştirici: Novaporoid
Çeviri Türü: Otomatik makine çeviri
Versiyon: 0.4.2
İşletim Sistemi: Windows, Android APK
Dil: Türkçe
Ortalama Oynanış Süresi: 7-10 Saat
Türler:
Bu içeriği görüntüleyebilmen için 18 yaşında yada daha büyük olman ve aynı zamanda site üyesi olman gereklidir. Kayıt sonrasında içerik erişilebilir olacaktır

İNDİRME BAĞLANTILARI

OYUN GÖRÜNTÜLERİ

1777127338195.png1777127357331.png1777127375831.png1777127395385.png1777127412110.png1777127433650.png1777127460413.png

Son düzenleme:
Açıklama da yazıldığı gibi makina çeviri kullanıyoruz atladığı boş attığı oluyor ,bazen kelimeyi cümleyi anlamadığı oluyor eğer gerçekten oyunun büyük bir bölümünü etkiliyorsa kontrol edelim
oyunun büyük bir bölümü diyemem ama tahmini 40 dakikalık bir zamandan bahsedebilirim. ve 6 adet sex sahnesi geçiyor bu kısımda. bir dahaki güncellemeye düzeltilirse iyi olurdu. Ama şu an için aman aman burası olmazsa olmaz diyebileceğim bir aciliyet yok. Bir dahaki güncellemede gözden kaçmaması için dedim. Ve spesifik bir hata olduğu için dedim çünkü sadece striptiz kulübünde oluyor, tahminimce striptiz kulübünün ayrı bir dosyası vardır ve o dosyasının çevirilmesinde hata olmuştur. eğer kontrol edeceksenizde işinizi kolaylaştırmak için dedim

oyunun büyük bir bölümü diyemem ama tahmini 40 dakikalık bir zamandan bahsedebilirim. ve 6 adet sex sahnesi geçiyor bu kısımda. bir dahaki güncellemeye düzeltilirse iyi olurdu. Ama şu an için aman aman burası olmazsa olmaz diyebileceğim bir aciliyet yok. Bir dahaki güncellemede gözden kaçmaması için dedim
Tabiki geri bildiriminiz bizim için değerli,sonraki güncellemelerde düzeltilir bu durum

Geri
En Üst