• EN İYİ PERFORMANS İÇİN SİTEYİ KOYU MOD İLE KULLANMANIZ TAVSİYE EDİLİR
  • LÜTFEN SİTEDE GÜNCEL OLMAYAN OYUNLARIN YORUMLARINDA YENİ SÜRÜMÜN GELDİĞİNİ BİZE BİLDİRİN MÜMKÜN OLAN EN KISA SÜREDE GÜNCELLEME SAĞLARIZ
  • Telegram kanalımıza katılarak İçerik Yayın takvimi gibi özel bilgileri sitede yayınlanmamış oyunları önceden öğrenme fırsatı elde edebilirsiniz. Duyurular kısmında Telegram kanalımıza ulaşabilirsiniz.
5.00 yıldız
1 Değerlendirme
1774922954265.webp

Adult oyun kategorisinde dikkat çeken yapımlardan biri olan bu hikâye, süper güçler, gizem ve seçim odaklı ilerleyişiyle öne çıkan bir adult oyun çeviri deneyimi sunuyor. Bu Türkçe adult oyun, oyuncuyu sıradan bir hayatın ardındaki büyük sırlarla yüzleşmeye davet ediyor.

Adın [İsim gir] ve 21 yaşındasın. Ev arkadaşının annesi (oyun içinde ilişki değiştirilebilir!) ve ev arkadaşınla birlikte yaşıyorsun (ilişki oyun içinde değiştirilebilir!). Baban sen doğmadan önce öldü; nasıl olduğunu bilmiyorsun ama… buna daha sonra değineceğiz… çok daha sonra. Doğduğun gün, Quiettown adlı sıradan görünen şehre bir meteor yağmuru düştü ve neredeyse hayatını kaybediyordun. Bu olaydan sonra sana, tadı adeta cehennemin bile geri püskürteceği kadar kötü olan ilaçlar verildi.
Hikâye, annenin seni son kontrolün için hastaneye götürdüğü gün başlıyor. Bu, hayatını sonsuza kadar değiştirecek olan gündü.

Bu adult oyun, hikâye ilerledikçe büyük bir gerçeği ortaya çıkarır: Baban, dünyayı ele geçirmeye çalışan güçlü bir uzaylı süper kötüydü ve sonunda başarısız olup hayatını kaybetti. Ama asıl şok edici olan şu ki… sen de süper güçlere sahipsin!

Şimdi seçim senin: Güçlerini iyilik için mi kullanacaksın, yoksa babanın bıraktığı yerden devam edip Dünya’nın şeytani bir tanrı-kralı mı olacaksın? Üstelik bununla da bitmiyor; farklı evrenlerden gelen iyi ve kötü varlıkları serbest bırakan bir portal dünyaya açılmış durumda. Bu adult oyun çeviri projesi, oyunculara seçimlerle şekillenen zengin bir hikâye sunar.

Not: Bu Türkçe adult oyun, otomatik makine çeviri kullanılarak hazırlanmıştır. Çeviri kalitesi kusursuz olmayabilir; ancak mümkün olduğunca anlaşılır olması için elle düzenlemeler ve düzeltmeler yapılmıştır. Amaç, içerikleri en hızlı şekilde sunmak ve daha fazla adult oyun çeviri projesini Türkçe olarak oyuncularla buluşturmaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, keyifli oyunlar dileriz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ

1774923063267.webp1774923101005.webp1774923127453.webp1774923150101.webp1774923173753.webp1774923202544.webp

İNDİRME BAĞLANTILARI:

ÖzellikDetay
Çıkış Tarihi7 Mart 2026
GeliştiriciSandman Games and Art
Çeviri TürüOtomatik makine çeviri
VersiyonChapter 1 - 0.28a
İşletim SistemiWindows, Android (APK)
DilTürkçe
Ortalama Oynanış Süresi5 – 8 saat

Son düzenleme:
Uuuwww bunu görmüştüm turkcesi yoktu süper olduuu sağol adminn veeee telegram kanalinda summers gone sezon 2nin cıktıgını ve çevirmeye başladığını söylemişsin aşırı mutlu oldumm ne zaman çıkar summers gone neredeyse 1 senedir yeni sezonu bekliyommmm

Uuuwww bunu görmüştüm turkcesi yoktu süper olduuu sağol adminn veeee telegram kanalinda summers gone sezon 2nin cıktıgını ve çevirmeye başladığını söylemişsin aşırı mutlu oldumm ne zaman çıkar summers gone neredeyse 1 senedir yeni sezonu bekliyommmm
evet duyuruyu telegram kanalından yaptım ve çeviri şuan iyi gidiyor aksilik olmazsa summers gone 2. sezonu bu gece yüklerim siteye

ne zamandir super kahraman oyunu arıyodum varyaaa süper oldu bu oyun beee süpeeer ve bende bekliyorum summers gone 2. sezon insallah bu gece çıkarırsın admiiiinnn sabirsizlikla beklicem ve gelene de uyumucammm böyle oyunları senden başka bedava veren yok valla çok sağol hakkin ödenmez
Propose I Love You GIF
Kisses Love GIF

Büyük adamsın vesselam yine taş gibi oyun getirmişsin bize adamın dibisin seviliyorsun admin

burayi boşuna favori sitem bellemedim adamsin hocam summers gone sabırsızlıkla bekliyorum acayip bi oyun bu oyunda cok süper yeni çıktı sanırım hiç görmedim ama bazı forumlara baktım baya sevilmiş hemen denicem ellerine sağlık sagol
Praise Him Easter Bunny GIF by Robert E Blackmon

aman aman nerelere geldik :D bunu denemem lazım summers gone 2. sezon gelene kadar tutar beni bunu araştırdım biraz oyun efso aşırı iyi diyorlar ve geleceğin kült avnsi falan diyorlar denemezsem içimde kalır

Geri
En Üst