- Credits
- 6,347

adult oyun dünyasında geçen Nephilim, büyüme ve kendini keşfetme hikâyesini konu alır. Genç bir adamın hayatına odaklanan bu anlatım, türkçe adult oyun deneyimi arayan oyuncular için sürükleyici bir başlangıç sunar.
Kader belirleyici bir gecede, gezgin bir yabancı ana karakterimizi (yani seni) bulur ve onu yanına alarak yıllarca eğitmeye karar verir. On yıl boyunca süren zorlu eğitim ve zihinsel sınavların ardından, artık genç bir adam olarak köyüne geri dönersin. Bu süreçte öğretmeninin katı disipliniyle şekillenen karakterin, artık kendi yolunu çizmeye hazırdır. Bu gelişim süreci, derin bir adult oyun çeviri anlatımıyla oyuncuya aktarılır.
Ancak yolculuk henüz yeni başlamaktadır. Önünde aşılması gereken zorluklar, verilmesi gereken kararlar, kurulacak dostluklar ve belki de yaşanacak aşklar vardır. Her seçim, karakterinin kim olacağını belirleyecektir. Hikâye ilerledikçe, adult oyun atmosferi içinde hem duygusal hem de karanlık temalar ön plana çıkar.
Bir Nephilim olmanın ne anlama geldiğini keşfet.
Karanlığın güçlerine teslim mi olacaksın… yoksa umut ışığı mı olacaksın? Bu seçim tamamen sana ait ve türkçe adult oyun deneyimini şekillendiren en önemli unsur olacak.
Not: Bu türkçe adult oyun, otomatik makine çeviri kullanılarak hazırlanmıştır. Çeviri kalitesi kusursuz olmayabilir; ancak mümkün olduğunca anlaşılır olması için elle düzenlemeler ve düzeltmeler yapılmıştır. Amaç, içerikleri en hızlı şekilde sunmak ve daha fazla adult oyun çeviri projesini Türkçe olarak oyuncularla buluşturmaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, keyifli oyunlar dileriz.
İNDİRME BAĞLANTILARI WİNDOWS
İNDİRME BAĞLANTILARI ANDROİD APK
OYUN GÖRÜNTÜLERİ

İNDİRME BAĞLANTILARI WİNDOWS
İNDİRME BAĞLANTILARI ANDROİD APK
OYUN GÖRÜNTÜLERİ

| Özellik | Detay |
|---|---|
| Güncelleme Tarihi | 13 Mayıs 2026 |
| Çıkış Tarihi | 2 Ocak 2023 |
| Geliştirici | BuuPlays - Patreon - SubscribeStar - Itch.io |
| Çeviri Türü | Otomatik makine çeviri |