• EN İYİ PERFORMANS İÇİN SİTEYİ KOYU MOD İLE KULLANMANIZ TAVSİYE EDİLİR
  • LÜTFEN SİTEDE GÜNCEL OLMAYAN OYUNLARIN YORUMLARINDA YENİ SÜRÜMÜN GELDİĞİNİ BİZE BİLDİRİN MÜMKÜN OLAN EN KISA SÜREDE GÜNCELLEME SAĞLARIZ
  • Telegram kanalımıza katılarak İçerik Yayın takvimi gibi özel bilgileri sitede yayınlanmamış oyunları önceden öğrenme fırsatı elde edebilirsiniz. Duyurular kısmında Telegram kanalımıza ulaşabilirsiniz.
5.00 yıldız
4 Değerlendirme
1775174097377.webp

Adult oyun çeviri arayanlar için hazırlanan bu hikâye, hayatın kırılma noktalarını ve ikinci şansları etkileyici bir şekilde ele alıyor. Bu Türkçe adult oyun, sıradan bir yaşamın içinden doğan sıra dışı bir karşılaşmayı konu alıyor.

40 yaşındasın… Mutsuz bir hayatın içinde sıkışıp kalmışsın ve berbat bir işte paket dağıtıcısı olarak çalışıyorsun. Günlerin birbirinin aynısı, umutların ise giderek silikleşmiş durumda. Tam her şey sıradan ve değişmez görünürken, kaderin yönünü değiştirecek o an gelir.

Bir gün, büyüleyici ve karizmatik bir kadınla yolların kesişir. Onunla karşılaştığın anda içinde bir şey uyanır tüm içgüdülerin sana bu anın peşinden gitmeni ve onu kazanmak için risk almanı söyler. Bu adult oyun çeviri deneyimi, oyuncuyu tam da bu kritik seçimle baş başa bırakıyor.

Peki sen ne yapacaksın? O tek şans için risk alıp hayatını değiştirmeye mi çalışacaksın… yoksa her zamanki yalnız ve güvenli rutine geri mi döneceksin? Bu Türkçe adult oyun, seçimlerin sonuçlarını derinlemesine hissettiren yapısıyla oyuncuya etkileyici bir deneyim sunuyor.

Not: Bu Türkçe adult oyun, otomatik makine çeviri kullanılarak hazırlanmıştır. Çeviri kalitesi kusursuz olmayabilir; ancak mümkün olduğunca anlaşılır olması için elle düzenlemeler ve düzeltmeler yapılmıştır. Amaç, içerikleri en hızlı şekilde sunmak ve daha fazla adult oyun çeviri projesini Türkçe olarak oyuncularla buluşturmaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, keyifli oyunlar dileriz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ

1775174162695.webp1775174183824.webp1775174210466.webp

1775174277147.webp1775174305713.webp1775174326136.webp1775174349132.webp1775174372487.webp

İNDİRME BAĞLANTILARI:

ÖzellikDetay
Çıkış Tarihi02 Nisan 2026
GeliştiriciGamesreal
Çeviri TürüOtomatik makine çeviri
VersiyonFinal
İşletim SistemiWindows, Android
DilTürkçe
Ortalama Oynanış Süresi1–2 saat

Son düzenleme:
ABOOOOOVVV BU GECE BENİ KİMSE TUTAMAZ SEN BENİ TUTAMAZSIN YILDIZLAR TUTAMAZ Bİ 31BUÇUK PATLARIM GÖZLERİNE GÖZLERİN BENİ TUTAMAAAAZZZ ADMİN T@SSANA KURBAN BE HELAL BE UFFF UFF MÜKEMMELLLL
Happy Shock GIF by Regal
Fun Hand GIF

Geri
En Üst