• EN İYİ PERFORMANS İÇİN SİTEYİ KOYU MOD İLE KULLANMANIZ TAVSİYE EDİLİR
  • 🎮 DISCORD SUNUCUMUZ
    Yeni Çeviriler • Güncellemeler • Oyun Duyuruları • Sohbet
    💬 Katıl
    ✦ TELEGRAM TOPLULUĞU
    Yeni Çeviriler • Güncellemeler • Oyun Duyuruları • Sohbet
    ✈ Katıl
  • 🔔 GÜNCELLEME BİLDİRİMİ

🎮 Bir oyunun yeni sürümü yayınlandıysa ancak sitemizde hâlâ eski sürüm bulunuyorsa, lütfen ilgili oyunun yorumlar bölümünden bize bildiriniz.

⚡ Bildiriminizi gördüğümüzde oyunu kontrol ederek mümkün olan en kısa sürede güncellemesini yayınlamaya çalışacağız.
    💜 Desteğiniz sayesinde oyun arşivimizi her zaman güncel tutabiliyoruz.

⛭ Makine Çeviri ↻ Devamı Gelecek ♂ Erkek Başrol The Awakening [v0.4.7b] Türkçe

1778215231498.png
Türkçe adult oyun içerikleri arasında dikkat çeken bu yapım, gizem ve seçim odaklı hikâyesiyle oyunculara sürükleyici bir deneyim sunuyor. Hikâye, geçirdiğiniz ağır bir araba kazasının ardından iki yıl süren komadan uyanmanızla başlıyor.
Uyandığınızda ise hiçbir şeyi hatırlamıyorsunuz. Hafızanızı kaybetmiş durumdasınız ve kendinizi nasıl bir hayatın içinde bulduğunuza dair en ufak bir fikriniz bile yok. Geçmişiniz, çevrenizdeki insanlar ve yaşanan olaylar zamanla ortaya çıkarken, gerçekleri yavaş yavaş keşfetmeye başlayacaksınız.
Bu adult oyun çeviri projesinde vereceğiniz kararlar hikâyenin gidişatını doğrudan etkiliyor. Yapacağınız seçimler yalnızca mevcut olayları değil, gelecek güncellemelerde yaşanacak gelişmeleri de değiştirecek. Bu yüzden attığınız her adım büyük önem taşıyor.
Karakter ilişkileri, gizemli atmosferi ve seçim sistemine verdiği önem sayesinde yapım, hikâye odaklı türkçe adult oyun arayan oyuncular için oldukça dikkat çekici bir deneyim sunuyor. Hafızasını kaybetmiş bir karakterin geçmişini yeniden keşfetmeye çalıştığı bu adult oyun, ilerledikçe daha karmaşık ve sürükleyici bir hale geliyor.

Not: Bu türkçe adult oyun, otomatik makine çeviri kullanılarak hazırlanmıştır. Çeviri kalitesi kusursuz olmayabilir; ancak mümkün olduğunca anlaşılır olması için elle düzenlemeler ve düzeltmeler yapılmıştır. Amaç, içerikleri en hızlı şekilde sunmak ve daha fazla adult oyun çeviri projesini Türkçe olarak oyuncularla buluşturmaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, keyifli oyunlar dileriz.

Güncellenme Tarihi: 7 Mayıs 2026
Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2018
Geliştirici:
SLim Games - Itch.io - Discord - SLim_Games - Website - Subscribestar
Çeviri Türü: Otomatik makine çeviri
Versiyon: 0.4.7b
İşletim Sistemi: Windows - Android APK
Dil: Türkçe
Ortalama Oynanış Süresi: 4-7 Saat
Türler:
Bu içeriği görüntüleyebilmen için 18 yaşında yada daha büyük olman ve aynı zamanda site üyesi olman gereklidir. Kayıt sonrasında içerik erişilebilir olacaktır

İNDİRME BAĞLANTISI WİNDOWS

OYUN FİX LİSTESİNE ALDI

OYUN GÖRÜNTÜLERİ
1778215568761.png1778215608749.png1778215631308.png1778215648304.png1778215677160.png1778215794661.png

Son düzenleme:
Bu yapımı önceden oynayan herkes bilir herkesin aklının kenarına kazındığı bir oyun olmuştur unutuldu bu yapım şimdi tekrar sahalarda çeviri
için thx patron

Chill Trip GIF

Son düzenleme:
oyunu şu an itibarıyla 64 kişi beğenmiş ve bunların oyunu oynadığını düşünüyorum. ama garip olan şu ki kimse oyunun sadece giriş kısmının türkçe olduğunu söylememiş

işin aslı şöyle 2 saat oyunun giriş kısmını oynadım. sonra asıl tam oyun başladı sandbox modunda oyuna başladım ve pat diye kızların hepsinin konuşması ingilizce oldu. Ufak tefek hatalar olabilir ama oyunun %80 kadarı ingilizceyse kimseden bir uyarı olmaz mı?

Tabiki oyunu ingilizce olarak anlayabilenler için sorun olmayabilir ama benim gibi ingilizce anlamayanlar için oyunu önermiyorum. Hevesiniz kursağınızda kalır. Ve eğer sadece sex sahnelerini izleyip geçmek istiyorsanız onuda yapamazsınız çünkü oyun sandbox ve galeri sahneleri oynamadan açılmıyor. Neyse benim gibi ingilizce bilmeyenler için demek istediğim uyarıldınız. Oynayıp oynamamak size kalmış.

Keşke oyunlarda çeviri durumu göstergesi olsaydı da oyunun çeviri durumunu görebilseydik. Yani bu oyunun %20 kadarının türkçe olduğu belirtilseydi ve bunu herkes bilerek oynasaydı daha iyi olurdu.

Ekli Dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    120.4 KB · Görüntülenme: 16
oyunu şu an itibarıyla 64 kişi beğenmiş ve bunların oyunu oynadığını düşünüyorum. ama garip olan şu ki kimse oyunun sadece giriş kısmının türkçe olduğunu söylememiş

işin aslı şöyle 2 saat oyunun giriş kısmını oynadım. sonra asıl tam oyun başladı sandbox modunda oyuna başladım ve pat diye kızların hepsinin konuşması ingilizce oldu. Ufak tefek hatalar olabilir ama oyunun %80 kadarı ingilizceyse kimseden bir uyarı olmaz mı?

Tabiki oyunu ingilizce olarak anlayabilenler için sorun olmayabilir ama benim gibi ingilizce anlamayanlar için oyunu önermiyorum. Hevesiniz kursağınızda kalır. Ve eğer sadece sex sahnelerini izleyip geçmek istiyorsanız onuda yapamazsınız çünkü oyun sandbox ve galeri sahneleri oynamadan açılmıyor. Neyse benim gibi ingilizce bilmeyenler için demek istediğim uyarıldınız. Oynayıp oynamamak size kalmış.

Keşke oyunlarda çeviri durumu göstergesi olsaydı da oyunun çeviri durumunu görebilseydik. Yani bu oyunun %20 kadarının türkçe olduğu belirtilseydi ve bunu herkes bilerek oynasaydı daha iyi olurdu.
uyarı için teşekkürler fix listesine almak için oyun bağlantılarını kaldırıyorum

Geri
En Üst