• EN İYİ PERFORMANS İÇİN SİTEYİ KOYU MOD İLE KULLANMANIZ TAVSİYE EDİLİR
  • LÜTFEN SİTEDE GÜNCEL OLMAYAN OYUNLARIN YORUMLARINDA YENİ SÜRÜMÜN GELDİĞİNİ BİZE BİLDİRİN MÜMKÜN OLAN EN KISA SÜREDE GÜNCELLEME SAĞLARIZ
  • Telegram kanalımıza katılarak İçerik Yayın takvimi gibi özel bilgileri sitede yayınlanmamış oyunları önceden öğrenme fırsatı elde edebilirsiniz. Duyurular kısmında Telegram kanalımıza ulaşabilirsiniz.

⛭ Makine Çeviri ↻ Devamı Gelecek ♂ Erkek Başrol The Missing Part [Ch.5] Türkçe

5.00 yıldız
2 Değerlendirme
1781529658845.png
Adult oyun içerikleri arasında yer alan bu yapım, duygusal derinliği ve karakter odaklı hikâyesiyle dikkat çekerken, türkçe adult oyun deneyimi arayan oyunculara etkileyici bir anlatım sunuyor.
Bu hikâyede, hayatında en önemli şeyi kaybetmiş bir adamı canlandırırsın. Prolog bölümünde seni bu noktaya getiren olayları öğrenir ve geçmişinle yüzleşirsin.
Bu adult oyun çeviri sürecinde oyuncu, karakterin yaşadığı acıyla nasıl başa çıkacağına kendisi karar verir. Bu boşluktan çıkmanın bir yolunu mu bulacaksın, yoksa bir boşluğu başka bir boşlukla mı dolduracaksın?
Yolculuğun boyunca, sana eşlik edebilecek potansiyel ilişki adaylarıyla tanışırsın. Bu kişiler, ya seni bu karanlıktan çıkarmaya yardımcı olacak… ya da düşüşünü izleyen tanıklar olacak.
Seçimlerin, karakterin gidişatını ve yaşayacağı deneyimleri doğrudan etkiler. Bu yönüyle yapım, duygusal anlatımı ve seçim mekanikleriyle öne çıkan bir adult oyun deneyimi sunar.

Not: Bu türkçe adult oyun, otomatik makine çeviri kullanılarak hazırlanmıştır. Çeviri kalitesi kusursuz olmayabilir; ancak mümkün olduğunca anlaşılır olması için elle düzenlemeler ve düzeltmeler yapılmıştır. Amaç, içerikleri en hızlı şekilde sunmak ve daha fazla adult oyun çeviri projesini Türkçe olarak oyuncularla buluşturmaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, keyifli oyunlar dileriz.

Güncellenme Tarihi: 14 Haziran 2026
Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2024
Geliştirici: jPk vns - Itch.io - Patreon - Discord
Çeviri Türü: Otomatik Makine Çeviri
Versiyon: Chapter 5
İşletim Sistemi: Windows, Android APK
Dil: Türkçe
Ortalama Oynanış Süresi: 9-11 Saat
Oyun Boyutu PC: 14.1 GB
Oyun Boyutu APK: 3.73 GB
Türler:
Bu içeriği görüntüleyebilmen için 18 yaşında yada daha büyük olman ve aynı zamanda site üyesi olman gereklidir. Kayıt sonrasında içerik erişilebilir olacaktır

İNDİRME BAĞLANTILARI

WİNDOWS

ANDROİD APK

OYUN GÖRÜNTÜLERİ

1777357181662.png1777357202186.png1777357228487.png1777357247187.png1777357267928.png1777357293539.png1777357311239.png1777357327399.png1777357345289.png1777357366309.png1777357384184.png1777357437464.png

Son düzenleme:
Avrupalı sirlerimizi anlıyorum sanırım Öncelikle bu AVN'nin mükemmel grafiklere ve doğru atmosferi yaratan müziğe sahip olduğunu söylemek isterim aynı zamanda en hüzünlü avnlerden biri kesinlikle beni tamamen içine çekti bu benim için en önemlisi daha kısa bir süre oynadım duygusal biriyseniz gözünüzü kızartır ilk 20-25 dakikalık sekansda yaşadım çıktım işte tam gece oyunu neler olacak daha sonra görecez ama karakter tasarımlarıda gerçekten mükemmel dahasını göreceğimi düşünüyorum bitirmedim ama no skıp damgasını vuruyorum burayada ön izlenim önemli

(Zavallı adam yüreğimi burktu inanılmaz birader ya inanılmaz seneryo inanılmaz diyaloglar yutkundum gözden yaş geldi geldi daha yeni giriş bölümünden çıktım 2. Bölümdeyim daha neler göreceğim bilmiyorum ama en iyi giriş bölümü burada inanın ki oyundaki çoğu karakter benzersiz yapım direkt benzersiz ya mükemmel yazılmış bundan sonra istediği kadar batırabilir öyle olacağını sanmıyorum fena akıyor çünkü tarihin en iyi giriş bölümüne sahip duyguları karşıya aktaran AVN lere bayılıyorum yapımcıya ve bu yapımın çevirisini bize sağlayan afrodit çeviriye selam olsun)

michelle williams love GIF

Son düzenleme:
Gerçekten hiç böyle bir şey çıkacağanı beklemiyordum çok iyi sahnesi var film gibi Harika bir görsel roman Tüm karakterleri beğendim özellikle Hailey'i çok sevdim. Lütfen reddedilme sahnelerinin çok sert olmamasına dikkat eder misiniz diye sormak isterdim yapımcıya Biliyorum ki gerçekçi bir yapıya sahip ama çok sevdiğim karakterlerinin incindiğini görmek beni üzüyor zaten hikayesi bazen aşırı vuruyor her an böyle kalbinden hançer yemişsin gibi sahneler çıkıyor ne demeye çalıştığımı oynayanlar anlamışdır

Geri
En Üst