• EN İYİ PERFORMANS İÇİN SİTEYİ KOYU MOD İLE KULLANMANIZ TAVSİYE EDİLİR
  • LÜTFEN SİTEDE GÜNCEL OLMAYAN OYUNLARIN YORUMLARINDA YENİ SÜRÜMÜN GELDİĞİNİ BİZE BİLDİRİN MÜMKÜN OLAN EN KISA SÜREDE GÜNCELLEME SAĞLARIZ
  • Telegram kanalımıza katılarak İçerik Yayın takvimi gibi özel bilgileri sitede yayınlanmamış oyunları önceden öğrenme fırsatı elde edebilirsiniz. Duyurular kısmında Telegram kanalımıza ulaşabilirsiniz.

BEING A DIK AĞUSTOS AYINDA YAYINDA-CH12 DEVLOG

S K Y W A L K E RS K Y W A L K E R Kadrolu Ekip Üyesidir.

MODERATÖR
Yönetici
MODERATÖR
ÇEVİRMEN
DESTEKÇİ VIP ÜYE
Credits
0

Mutlu Cuma!
Soğutma sistemlerim ayarlandı ve render istasyonlarımın yerleşiminde yapılan bazı değişikliklerden sonra, ısı artık kontrol altında - umarım yaz boyunca böyle devam eder.
Tüm bilgisayarlar animasyon render ediyor ve bunun sonucunda ısı arttı. Kuyrukta 78 animasyon kaldı ve kalan karelere dayanarak, tüm kuyruğu tamamlamak için yaklaşık 35 gün daha render etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Tabii ki bu haftakiyle benzer kalırsa. Bu konuda sizi bilgilendirmeye devam edeceğim.
Kuyruktaki son animasyonlar render edildiğinde, bazı bilgisayarların olmayacak, bu da tek bir bilgisayarın kalan dosyayı tamamlamasını beklerken son aşamayı biraz daha uzatabilir. Bilgisayarların aynı anda bitirmesi için bunu olabildiğince dengelemeye çalışacağım, ancak bu çok zor.
Animasyonlar işlerken, aynı animasyon dosyası üzerinde birden fazla bilgisayarın çalışmasına izin vermek kötü bir uygulamadır, çünkü yazılım sürümlerindeki küçük değişiklikler bile çıktı ince bir şekilde etkileyebilir ve animasyon bu araya getirildiğinde titremeye neden olabilir. Son animasyonun, kuyruk tamamen tükendikten sonra 4 gün içinde tamamlanacağına güveniyorum.
3. Sezonun jenerik bölümü artık kilitlendi ve daha fazla giriş eklenemiyor. Bu seviyede bana destek olan herkese teşekkür ederim. Oyun içi jenerik bölümünü artık tamamladım.
İlk kez 3. Sezon dağıtımını derlemeyi denedim. Yeni 4K modu süreci uzattı, iş normal sürümlerden biraz daha zordu. Bir dağıtım dosyasını derleyip sıkıştırmak 45 dakikamı aldı.
Gördüğüm kadarıyla 3. Sezon şu anda 4K modu için 102 GB ve Full HD modu için 23,5 GB.
Kalan animasyonlar dahil edildikten sonra nihai boyutlar biraz daha büyük olacak, ancak en azından oyun boyutu için yaklaşık bir rakam var.
Dağıtım dosyalarının açılması yaklaşık iki kat daha fazla disk alanı gerektirdiğinden (bir kısmı .zip dosyası için, bir kısmı da açılan klasörler için), Patreon’da 4K modunun zip dosyası olarak sunulmasının uygulanabilir bir standart olmadığını görebilirsiniz.
Discord Zengin Varlık özelliğini test ederken, Windows 11’de çalışan kodu değiştirmem gerektiğini fark ettim. Tüm resimlerin amacındaki gibi çalışmasını ve oynatırken istikrarlı kalmasını sağlamak için kodu güncelledim ve hatta geliştirdim. Artık sorunsuz çalışması gerekiyor, ancak bölümü cilalarken daha fazla test yapacağım.

Geri
En Üst