• EN İYİ PERFORMANS İÇİN SİTEYİ KOYU MOD İLE KULLANMANIZ TAVSİYE EDİLİR
  • LÜTFEN SİTEDE GÜNCEL OLMAYAN OYUNLARIN YORUMLARINDA YENİ SÜRÜMÜN GELDİĞİNİ BİZE BİLDİRİN MÜMKÜN OLAN EN KISA SÜREDE GÜNCELLEME SAĞLARIZ
  • Telegram kanalımıza katılarak İçerik Yayın takvimi gibi özel bilgileri sitede yayınlanmamış oyunları önceden öğrenme fırsatı elde edebilirsiniz. Duyurular kısmında Telegram kanalımıza ulaşabilirsiniz.
1773960223736.png

Türkçe adult oyun arayanlar için dilimize kazandırılan bu yapımda karşınıza sert ve acımasız bir hikâye çıkıyor.

Yanlış şehir. Yanlış insanlar. Yanlış zaman.

Bu adult oyun çeviri projesiyle Türkçe olarak sunulan hikâyede, bir zamanlar doğru olanı yapmaya çalışmış ve bunun bedelini sistem tarafından ezilerek ödemiş bir adamın kontrolünü ele alıyorsunuz. Yozlaşmış bir şehirde yolunuzu bulmanız ve onun kim olacağına karar vermeniz gerekiyor: bir zamanlar hor gördüğü insanlar gibi acımasız bir oyuncu mu, yoksa kendisine zaten her şeye mal olmuş ideallerine hâlâ tutunan biri mi?

Bu Türkçe adult oyun deneyiminde seçimleriniz gerçekten önem taşıyor. İnsanlara yardım edebilirsiniz… ya da etmeyebilirsiniz. Ancak hangi yolu seçerseniz seçin, dünyanın bunu unutacağını beklemeyin. Yaptığınız her tercih sonuçlar doğurur ve şehir her şeyi hatırlar.

Yolsuzluğun her köşeye sindiği bir şehirde hayatta kalma mücadelesi, ahlaki ikilemler ve geçmişin ağır yükü bu adult oyun yapımının temel taşlarını oluşturuyor. Karakterin geçmişiyle yüzleşmesi, yeni ilişkiler kurması ve karanlık bir dünyada ayakta kalmaya çalışması hikâyeyi her adımda daha sürükleyici bir hale getiriyor. Adult oyun çeviri projelerimiz arasında sert anlatımı ve derin karakter gelişimiyle öne çıkan bu yapım, seçim odaklı hikâyeleri seven oyuncular için kaçırılmaması gereken bir deneyim sunuyor.

Not: Bu türkçe adult oyun, otomatik makine çeviri kullanılarak hazırlanmıştır. Çeviri kalitesi kusursuz olmayabilir; ancak mümkün olduğunca anlaşılır olması için elle düzenlemeler ve düzeltmeler yapılmıştır. Amaç, içerikleri en hızlı şekilde sunmak ve daha fazla adult oyun çeviri projesini Türkçe olarak oyuncularla buluşturmaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, keyifli oyunlar dileriz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ

1773960538944.png1773960570183.png1773960592785.png1773960632175.png1773960659028.png1773960682508.png1773960714806.png

İNDİRME BAĞLANTILARI:

ÖzellikDetay
Çıkış Tarihi19 Mart 2026
GeliştiriciFullchill
Çeviri TürüOtomatik makine çeviri
VersiyonChapter 1 - v0.1
İşletim SistemiWindows, Android (APK)
DilTürkçe
Ortalama Oynanış Süresi2 saat

ALLAHIM GOOOOOOOOOL ULAN YEMİN EDERİM BU GÜN Bİ FORUMDA GÖRMÜŞTÜM TÜRKÇESİ YOK DİYE ÇOK ACAYİP ÜZÜLMÜŞTÜM MUAZZAM HİKAYESİ OLAN ÇOK YENİ AMA ÇOK İYİ BİR OYUN OYNAYIN OYNATIN PİŞMAN OLMAZSINIZ OLUM MUAZZAM LAAAN
Stressed Freak Out GIF
Happy Sesame Street GIF by Muppet Wiki
Make It Rain Money GIF
excited american horror story GIF
Make It Rain Money GIF

Geri
En Üst