• EN İYİ PERFORMANS İÇİN SİTEYİ KOYU MOD İLE KULLANMANIZ TAVSİYE EDİLİR
  • 🎮 DISCORD SUNUCUMUZ
    Yeni Çeviriler • Güncellemeler • Oyun Duyuruları • Sohbet
    💬 Katıl
    ✦ TELEGRAM TOPLULUĞU
    Yeni Çeviriler • Güncellemeler • Oyun Duyuruları • Sohbet
    ✈ Katıl

Daha olaya yönelik oyunlar.

deneme1054

ÜYE
Credits
0
Mesela şundan bahsediyorum farklı farklı oyunlar denedim zamanında. Ama bu oyunların %70'i daha çok metinden oluşturuyor çok büyük kısmı evet konuşma metinleri vs olması gerekiyor geri gelince ama bunlar az oldukça ve hareket daha fazla oldukça oyunlar daha fazla iyi oluyor bence.

İki adet örnek verecek olursam.

My phone is Corrupted'in ki gayet iyidi oyun telefon üstünden geçiyor çok büyük kısmı telefon üstünden geçse de metinler azdı büyük kısmı hareketti. Metinler telefon üstünden olduğu ve her Metin önemli olduğu için sorun olmuyordu.

Veya ikinci örnek olarak

Life as an Innocent Waitress de çok iyidi bana kalırsa kendini tekrar etmesi kötüydü sadece.

Onun dışında metinler azdı hareket çok fazlaydı. Var olan metinlerse oyunun kaderini belirlemeye yardımcıydı.

Bu oyunlar SandBox oyunlar değildi bu arada ama buna rağmen bunu hissetirdiler. Çizilmiş bir yol haritası ve kararlar ile bunu biz düzenledik. Normal SandBox oyunlar da süreç çok uzuyor gibime geliyor seni X den Y ye götürüyorken bbir çok karar vermen gerekiyor çok karışık geliyor bana şahsen.

Ama söylediğim oyunlar bunu çok güzel dizayn etmişler. Bu söylediğim oyunların bunlara benzer vs oyunların gelmesi daha iyi olabilir.

Geri
En Üst