• EN İYİ PERFORMANS İÇİN SİTEYİ KOYU MOD İLE KULLANMANIZ TAVSİYE EDİLİR
  • LÜTFEN SİTEDE GÜNCEL OLMAYAN OYUNLARIN YORUMLARINDA YENİ SÜRÜMÜN GELDİĞİNİ BİZE BİLDİRİN MÜMKÜN OLAN EN KISA SÜREDE GÜNCELLEME SAĞLARIZ
  • Telegram kanalımıza katılarak İçerik Yayın takvimi gibi özel bilgileri sitede yayınlanmamış oyunları önceden öğrenme fırsatı elde edebilirsiniz. Duyurular kısmında Telegram kanalımıza ulaşabilirsiniz.

⛭ Makine Çeviri ↻ Devamı Gelecek ♂ Erkek Başrol Forbidden Thoughts [Ch.2 Up.2] Türkçe

5.00 yıldız
2 Değerlendirme
Eline sağlık admin ama bir ricam olacak. Oyunu oynarken özellikle mobilde metin kutusu çok alan kapladığı için oyunda hiçbir şey göremiyoruz. Metin kutusu opaklığı gibi bir ayar getirirsen çok rahat ederiz. Teşekkürler.

Farklı Bi
Eline sağlık admin ama bir ricam olacak. Oyunu oynarken özellikle mobilde metin kutusu çok alan kapladığı için oyunda hiçbir şey göremiyoruz. Metin kutusu opaklığı gibi bir ayar getirirsen çok rahat ederiz. Teşekkürler.
Farklı Bi Oyunda Daha Yazılmıştı Oyuna Güncelleme Geldiğinde Haber Verirsen Admine İletelim Tekrardan

Aynı problemi bende yaşıyorum çözüm oldu mu?
oyunda elle tutulur bir hata log'u yok moderatörüm de kontrol sağladı bende kontrol sağladım oyun açılıyor oynanıyor kayıt yükleme sorunları yaşanmıyor yada çökmüyor. Bu hata cihaz kaynaklı. düzeltilebilecek bir durum olsa fixleyip yayınlarım lakin yok. eğer elinizde bi hata log'u varsa bize iletin telegramdan yada buradan topluluk yardım save mod dosyaları konusundan o şekilde yardımcı olmaya çalışayım.

Hocam oyunun apk versyonu açılmıyor
oyunda elle tutulur bir hata log'u yok moderatörüm de kontrol sağladı bende kontrol sağladım oyun açılıyor oynanıyor kayıt yükleme sorunları yaşanmıyor yada çökmüyor. Bu hata cihaz kaynaklı. düzeltilebilecek bir durum olsa fixleyip yayınlarım lakin yok. eğer elinizde bi hata log'u varsa bize iletin telegramdan yada buradan topluluk yardım save mod dosyaları konusundan o şekilde yardımcı olmaya çalışayım.

Geri
En Üst