- Credits
- 0
Emeğinize sağlık. Teşekkürler
Farklı Bi Oyunda Daha Yazılmıştı Oyuna Güncelleme Geldiğinde Haber Verirsen Admine İletelim TekrardanEline sağlık admin ama bir ricam olacak. Oyunu oynarken özellikle mobilde metin kutusu çok alan kapladığı için oyunda hiçbir şey göremiyoruz. Metin kutusu opaklığı gibi bir ayar getirirsen çok rahat ederiz. Teşekkürler.
Aynı problemi bende yaşıyorum çözüm oldu mu?Kontrol edilecek oyundan attıktan sonra bildirim ekranına hatayla ile ilgili bir bildirim gelmesi lazım geldi mi
oyunda elle tutulur bir hata log'u yok moderatörüm de kontrol sağladı bende kontrol sağladım oyun açılıyor oynanıyor kayıt yükleme sorunları yaşanmıyor yada çökmüyor. Bu hata cihaz kaynaklı. düzeltilebilecek bir durum olsa fixleyip yayınlarım lakin yok. eğer elinizde bi hata log'u varsa bize iletin telegramdan yada buradan topluluk yardım save mod dosyaları konusundan o şekilde yardımcı olmaya çalışayım.Aynı problemi bende yaşıyorum çözüm oldu mu?
Teşekkürler kontrol sagliyalimBazı linkler patlamış haberiniz olsun
oyunda elle tutulur bir hata log'u yok moderatörüm de kontrol sağladı bende kontrol sağladım oyun açılıyor oynanıyor kayıt yükleme sorunları yaşanmıyor yada çökmüyor. Bu hata cihaz kaynaklı. düzeltilebilecek bir durum olsa fixleyip yayınlarım lakin yok. eğer elinizde bi hata log'u varsa bize iletin telegramdan yada buradan topluluk yardım save mod dosyaları konusundan o şekilde yardımcı olmaya çalışayım.Hocam oyunun apk versyonu açılmıyor