• EN İYİ PERFORMANS İÇİN SİTEYİ KOYU MOD İLE KULLANMANIZ TAVSİYE EDİLİR
  • LÜTFEN SİTEDE GÜNCEL OLMAYAN OYUNLARIN YORUMLARINDA YENİ SÜRÜMÜN GELDİĞİNİ BİZE BİLDİRİN MÜMKÜN OLAN EN KISA SÜREDE GÜNCELLEME SAĞLARIZ
  • Telegram kanalımıza katılarak İçerik Yayın takvimi gibi özel bilgileri sitede yayınlanmamış oyunları önceden öğrenme fırsatı elde edebilirsiniz. Duyurular kısmında Telegram kanalımıza ulaşabilirsiniz.
1775507772230.webp

adult oyun severler için dikkat çekici bir hikâye sunan bu yapımda, Hillside adlı seçkin bölge; ülkenin film endüstrisine ve burada yaşamayı karşılayabilen şanslı insanlara ev sahipliği yapmaktadır. Bu elit çevrede yaşayanlardan biri de tecrübeli süper model Charlotte Lloyd ve en küçük kızı Emma’dır. Bu türkçe adult oyun deneyiminde, kısa süre önce utangaç genç Emma’ya rahatsız edici mektuplar göndermeye başlayan bir sapıktan onu korumakla görevlendirilen deneyimli bir korumayı canlandırıyorsunuz.

Bu adult oyun çeviri içeriğinde işler göründüğü kadar basit değildir. Emma’yı korumak belki de işin en kolay kısmı olacaktır; çünkü Charlotte’un evine taşınır ve dünyanın en güzel modellerinden biriyle aynı çatı altında yaşamaya başlarsınız. Bu noktada, profesyonelliğinizi korumak ile arzularınız arasında kalacaksınız. Kendinizi kontrol edebilecek ve yıllar içinde kazandığınız saygınlığınızı koruyabilecek misiniz?

Gerilim, cazibe ve seçimlerin ön planda olduğu bu hikâye, özellikle türkçe adult oyun arayan oyuncular için sürükleyici bir deneyim sunuyor. Farklı kararlar alarak hikâyeyi şekillendirebilir, karakterlerle olan ilişkinizi belirleyebilirsiniz. Eğer derin anlatı yapısına sahip bir adult oyun arıyorsanız, bu yapım kesinlikle göz atmaya değer.

Not: Bu türkçe adult oyun, otomatik makine çeviri kullanılarak hazırlanmıştır. Çeviri kalitesi kusursuz olmayabilir; ancak mümkün olduğunca anlaşılır olması için elle düzenlemeler ve düzeltmeler yapılmıştır. Amaç, içerikleri en hızlı şekilde sunmak ve daha fazla adult oyun çeviri projesini Türkçe olarak oyuncularla buluşturmaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, keyifli oyunlar dileriz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ

1775507880517.webp1775507919468.webp1775507951579.webp1775507968080.webp1775507985012.webp1775508004532.webp1775508029562.webp1775508046566.webp1775508067409.webp1775508085241.webp

İNDİRME BAĞLANTILARI:

ÖzellikDetay
Güncellenme Tarihi06.12.2025
Çıkış Tarihi18 Mayıs 2020
GeliştiriciDarkBlue
Çeviri TürüOtomatik Makine Çeviri
Versiyon0.16.3 Rework
İşletim SistemiWindows, Android (APK)
DilTürkçe
Ortalama Oynanış Süresi10 saat

hiç abartısız dünyanın en iyi adult oyunlarından biri Hillside olabilir tekrar baslıcam
Cat Kitty GIF

Hikaye anlamında nereye gideceğini aşırı merak ettiğim oyunlardan biri, oynarken sıkılıp skip attığım tek bir sahnesi bile yok. Her ne kadar bazı sahneleri uzatıyor olsa da muhtemelen oyunun daha uzun sürmesini amaçlıyor. Sabırsızlıkla diğer bölümleri bekliyorum

Oyunu indirme sayfasına bir türlü ulaşamıyorum linke git diyorum ama sürekli değişik sayfalar çıkıyor geri geldiğimde yine aynı saniye bekliyorum linke git diyince sürekli reklam sayfları çıkıyor

Oyunu indirme sayfasına bir türlü ulaşamıyorum linke git diyorum ama sürekli değişik sayfalar çıkıyor geri geldiğimde yine aynı saniye bekliyorum linke git diyince sürekli reklam sayfları çıkıyor
Reklam Çıktıktan Sonra Karşına Pop-up Cikiyo Büyük İhtimal Açılan Reklamı Hemen Kapatman Gerekiyo Bunu 1-2 defa Tekrarla Eğer Karşına Play tuşlu video görseli çıkarsa hemen tıklayıp kapat linki tekrar aç açılacaktır linkte herhangi bir sorun yok

Geri
En Üst