• EN İYİ PERFORMANS İÇİN SİTEYİ KOYU MOD İLE KULLANMANIZ TAVSİYE EDİLİR
  • LÜTFEN SİTEDE GÜNCEL OLMAYAN OYUNLARIN YORUMLARINDA YENİ SÜRÜMÜN GELDİĞİNİ BİZE BİLDİRİN MÜMKÜN OLAN EN KISA SÜREDE GÜNCELLEME SAĞLARIZ
  • Telegram kanalımıza katılarak İçerik Yayın takvimi gibi özel bilgileri sitede yayınlanmamış oyunları önceden öğrenme fırsatı elde edebilirsiniz. Duyurular kısmında Telegram kanalımıza ulaşabilirsiniz.

Law school episode 5- DEV LOG 24

S K Y W A L K E RS K Y W A L K E R Kadrolu Ekip Üyesidir.

MODERATÖR
Yönetici
MODERATÖR
ÇEVİRMEN
DESTEKÇİ VIP ÜYE
Credits
0

235590.jpg
Merhaba herkese,

Bu devlog, biraz aşağıda bahsedeceğim bir haber nedeniyle bir gün erken yayınlanıyor.
Geçen hafta harikaydı. Cumartesi gecesi LEWD sahnesini bitirmeyi başardım ve bunu çok hızlı ve verimli bir şekilde yaptım, bu yüzden sonuçtan gerçekten memnunum.
Bu LEWD sahnesini tamamlamak, aynı zamanda üç tam ay sonra bu Halloween etkinliğini nihayet bitirdiğim anlamına geliyor.
Yaklaşık 2.100 render ve 74 animasyon ile tam bir canavar gibi bir etkinlikti. Muhtemelen burada ve orada yeniden yapmam gereken şeyler bulacağım ve oynarken post-work sırasında biraz daha içerik ekleyebilirim, ama bu gelecek benin sorunu.
Bu arada, nihayet bu güncellemenin son GÜNÜNE başlayabilirim.
Tam olarak hemen değil tabii.
Bunu düşük profilde tuttum ama son birkaç aydır kendi evimi bulmaya çalışıyorum. Şu anda paylaşımlı bir evde yaşıyorum, işimi yatak odamdan yapıyorum ve bilgisayarlarım 24/7 çalışamıyor çünkü maalesef uyumam gerekiyor. Bunun üstüne, bilgisayarlar render yaparken inanılmaz bir ısı üretiyor ve yazlar cehenneme dönüyor.
Aylar boyunca kendi evimi bulmak için sağa sola koşturdum ama maalesef İrlanda'da olmayacak. Bu yüzden Fransa'ya taşınmaya karar verdim ve önümüzdeki hafta da bunu yapıyorum.
Yeri ayarladım ve eşyalarımı kendim taşımak için araç gereçleri de temin ettim; hem bilgisayarlarımın güvende olmasını sağlamak hem de mümkün olduğunca çabuk işe dönebilmek için.
Bana göre önümüzdeki Salı, 16 Haziran'da yeniden çalışır durumda olmalıyım. Geliştirmeyi bir hafta duraklatmak üzücü ama bilgisayarlarımın 24/7 çalışması ve sürekli bir darboğaz tehdidi hissetmemem için gerekli bir kötülük.
Bu ara aslında iyi bir şey de olabilir, çünkü bu Halloween etkinliği beni gerçekten yordu. Feribotlarda, uçaklarda ve boş zamanlarımda bu bölümün kalanını yazmak için kullanacağım. Umarım yeterince hızlı bitiririm, çünkü geriye sadece bir LEWD sahne ve bir cutscene kaldı; bunlar iki büyük görev. Geri kalan sahneler daha standart ve uzun sürmemeli.
Neyse, sayılara geçelim:
Statik render: 3.797
Animasyon: 157
Hikaye içeriği: 49 sahne yazıldı (48.574 kelime)
Bu, sadece altı iş gününde 110 render ve özellikle 23 animasyon demek. Bugünü de paketlenmeye ayırdım, bu yüzden geçen haftadan çok memnunum. Kendimi her zamankinden biraz daha fazla zorladım ve hala daha fazlasına yerim olduğunu fark ettim.
Etkinliğin sonuna doğru oldukça tükenmiştim ve konut durumu aylardır üzerimde baskı yaratıyordu, bu da birçok hastalık ve yaralanmaya neden olmuştu. Sanırım önümüzdeki hafta kendi yerime sahip olma vaadi ruh halimi gerçekten yükseltti ve taşınmak için gerçekten heyecanlıyım.
Render rig'inde son zamanlarda sorun çıkaran şeyi hala çözemedim ama umarım Fransız havası ona da iyi gelir.
Neyse, bu haftalık güncelleme bu kadar. Ben de... pek işe dönmeyeceğim aslında. Paketlenmeye döneceğim.
Bu arada hepinize harika bir hafta diliyorum.

Geri
En Üst