teşekkürler yeni sürüm gelir gelmez siteye yükleyeceğimya bu oyun gibi bir oyun bulamıyorum o kadar aşık oldumki oyuna anlatamam çok fena boşluğa düştüm 2. sezonu başka hiç bi sitede Türkçe ve üstelik apk olarak göremedim bu sitede varmış artık yeni favori sitem bu tüm oyunlar ücretsiz geliyo çok mutluyum şuan 2. sezonu oynucam hemen
Evet knk admin 2. Sezonu full cevirmis oynadim bitirdim 5. Bolum yok daha yakinda cıkıcak diyo yapimcisi2. Sezon 4.bölüme kadar değil mi? 4 bölümde türkçe mi
Teşekkürler oyun çok sardı o yüzden sormak istedimEvet knk admin 2. Sezonu full cevirmis oynadim bitirdim 5. Bolum yok daha yakinda cıkıcak diyo yapimcisi
Takipteyim yeni sürüm düşer düşmez güncelleyeceğimKeşke yeni bölümü gelse yaa çok ozledim şu oyunu :/
Telefonun Android ise bilgisayara bağla Android Data kısmına gir oradan birinci oyunun save dosyası var onu 2 oyunun save dosyasına aktar. Böylece 2. Sezona devam edebilirsin1. Sezonu bitirdim muhteşemdi ama 2. sezona kaydımı aktaramadım gözükmüyor orada kaydım niyeyse
Denicem teşekkür ederimTelefonun Android ise bilgisayara bağla Android Data kısmına gir oradan birinci oyunun save dosyası var onu 2 oyunun save dosyasına aktar. Böylece 2. Sezona devam edebilirsin