• EN İYİ PERFORMANS İÇİN SİTEYİ KOYU MOD İLE KULLANMANIZ TAVSİYE EDİLİR
  • 🎮 DISCORD SUNUCUMUZ
    Yeni Çeviriler • Güncellemeler • Oyun Duyuruları • Sohbet
    💬 Katıl
    ✦ TELEGRAM TOPLULUĞU
    Yeni Çeviriler • Güncellemeler • Oyun Duyuruları • Sohbet
    ✈ Katıl
  • 📢 Reklam Başvurusu

🚀 Sitenizi, ürününüzü veya topluluğunuzu Afrodit Çeviri'de tanıtmak mı istiyorsunuz?

İş birliği ve reklam talepleriniz için bizimle Telegram üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

💬 Telegram Üzerinden İletişime Geç
  • 🔔 GÜNCELLEME BİLDİRİMİ

🎮 Bir oyunun yeni sürümü yayınlandıysa ancak sitemizde hâlâ eski sürüm bulunuyorsa, lütfen ilgili oyunun yorumlar bölümünden bize bildiriniz.

⚡ Bildiriminizi gördüğümüzde oyunu kontrol ederek mümkün olan en kısa sürede güncellemesini yayınlamaya çalışacağız.
    💜 Desteğiniz sayesinde oyun arşivimizi her zaman güncel tutabiliyoruz.
5.00 yıldız
2 Değerlendirme
oyunda 2. sezonu bitirdim dayanamadım 1. sezona gectim şu oyunda namiye aşık olmayan erkek gay erkektir söyleyeceklerim bu kadar tesekkurler
1775082174267.webp
In Love Hearts GIF by SpongeBob SquarePants

admin ellerine sağlık yemin ederim diğer siteler para göz olmuş her oyuna 100-300 tl bandında para istiyorlar sen adamın dibisin yaa teşekkürler

bilgisayara indirirken installer diye bir program geliyor yüklenmesi için onun dolmasını mı beklememiz gerekiyor

Bu içeriği görüntüleyebilmen için 18 yaşında yada daha büyük olman ve aynı zamanda site üyesi olman gereklidir. Kayıt sonrasında içerik erişilebilir olacaktır

Son düzenleyen: bir moderatör:
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

Çıplaklık konusunda katılıyorum eleştirileri görmüş etkilenmiş değil bu arada meydan okumuş gibi bi durum yaşamış ocean eleştirileri umursayan bir yapımcı değil egolu birisi alın size bir bir iki çift göğüs beni rahat bırakın ama o sahne isteyen tayfa yüzünden hasar aldı bu sezon ama daha yeni işte daha intro kafasındaydı bu sezon temeli atmış kurmuş düzeneği insanlar bunu anlamıyor ama direkt çöplemeye giriyor ama öyle değil
yeni eve taşınıyorsun 4 kişi bir ev yurt odalarını tanıttılar nickin dairesi ayuanın dojosu partiler olacak kitap kulübü biliyorduk dahasıda olacakmış zaten sinyalleri verdi bir daha ki bölümde amber ile olayların geliştiği yere gidiyoruz aslında gerçek sağlam bir temel atılmış benim eleştirdiğim kısımlar var hayal kırıklığına uğradım hatta ilk oynadığımda kayıtsız başladım oyun bana hiç ama hiç bir şey hissetirmedi ben baya konuştum zaten yabancı forumda zaten kayıt işini halledince görmediğim sahneleri felan gördüm konuşmaları gördüm biraz daha içime sindi açıkçası inanılmaz geniş bir evren inanılmaz ama övmek eleştirmek bunlar boş bizim bildiğimiz SG evrenin karanlık temposunu pembeliğin eline geçirmesi en büyük hayal kırıklığım oldu ve zaman kurbanı olduk ama dediğim gibi çok sağlam temel çok ama bu pembelik uzun sürmez umarım save muhabbetini tekrar söylüyorum kesinlikle sıfırdan başlamayın o yüzden kaydınızı alın 2. Sezona başlayın hatta beta süreci bitince finalden devam edin kendi kaydınızla

Son düzenleme:
Çıplaklık konusunda katılıyorum eleştirileri görmüş etkilenmiş değil bu arada meydan okumuş gibi bi durum yaşamış ocean eleştirileri umursayan bir yapımcı değil egolu birisi alın size bir bir iki çift göğüs beni rahat bırakın ama o sahne isteyen tayfa yüzünden hasar aldı bu sezon ama daha yeni işte daha intro kafasındaydı bu sezon temeli atmış kurmuş düzeneği insanlar bunu anlamıyor ama direkt çöplemeye giriyor ama öyle değil yeni [ SPOILER]yeni eve taşınıyorsun 4 kişi bir ev yurt odalarını tanıttılar nickin dairesi ayuanın dojosu partiler olacak kitap kulübü biliyorduk dahasıda olacakmış zaten sinyalleri verdi bir daha ki bölümde amber ile olayların geliştiği yere gidiyoruz aslında gerçek sağlam bir temel atılmış beni eleştirdiğim kısımlar var hayal kırıklığına uğradım hatta ilk oynadığımda kayıtsız başladım oyun bana hiç ama hiç bir şey hissetirmedi ben baya konuştum zaten yabancı forumda zaten kayıt işini halledince görmediğim sahneleri felan gördüm konuşmaları gördüm biraz daha içime sindi açıkçası inanılmaz geniş bir evren inanılmaz ama övmek eleştirmek bunlar boş bizim bildiğimiz SG evrenin karanlık temposunu pembeliğin eline geçirmesi oldu en büyük hayal kırıklığım ama ve zaman kurbanı olduk ama dediğim gibi çok sağlam temel çok ama bu pembelik uzun sürmez umarım olursa da yerinde[/SPOILER] save muhabbetini tekrar söylüyorum kesinlikle sıfırdan başlamayın o yüzden kaydınızı alın 2. Sezona başlayın hata beta süreci bitince finalden devam edin

Spoıler ekledim ama geçmedi heralde admin bey yapılmıyor mu
spoiler eklendi

Ek dosyayı görüntüle: 344

Adult oyun kategorisinde Dünyanın en iyi AVN yapımlardan biri olan Summer’s Gone, derin hikâyesi ve güçlü atmosferiyle dikkat çeken kaliteli bir adult oyun çeviri deneyimi sunar. Bu Türkçe adult oyun, oyuncuları duygusal yoğunluğu yüksek bir anlatının içine çeker.

Geçmişinde ağır travmalar yaşamış olan ana karakter, uzun bir süre içine kapanık bir hayat sürmüştür. Üniversiteye başlamasıyla birlikte hayatı yavaş yavaş değişmeye başlar. Yeni insanlarla tanışır, farklı ilişkiler kurar ve geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Bu adult oyun, karakter gelişimini ve duygusal bağları ön planda tutarak oyuncuya derin bir hikâye deneyimi sunar.

Hikâye boyunca yapılan seçimler, karakterler arası ilişkileri ve olayların gidişatını doğrudan etkiler. Bu yönüyle oyun, sadece bir hikâye anlatmakla kalmaz; oyuncuya kendi yolunu çizme imkânı tanır. Özellikle romantik ilişkiler, karakter etkileşimleri ve yavaş ilerleyen hikâye yapısıyla öne çıkan bu yapım, kaliteli bir adult oyun çeviri arayan oyuncular için ideal bir deneyim sunar.

Görsel kalite ve sinematik anlatımıyla dikkat çeken bu adult oyun, atmosferi ve detaylı karakter yazımı sayesinde oyuncuyu içine çeken bir yapıya sahiptir. Türkçe dil desteği ile birlikte bu Türkçe adult oyun, hikâyeyi daha anlaşılır hale getirerek oyuncuların deneyimini daha keyifli bir seviyeye taşır.

Not: Bu Türkçe adult oyun, otomatik makine çeviri kullanılarak hazırlanmıştır. Çeviri kalitesi kusursuz olmayabilir; ancak mümkün olduğunca anlaşılır olması için elle düzenlemeler ve düzeltmeler yapılmıştır. Amaç, içerikleri en hızlı şekilde sunmak ve daha fazla adult oyun çeviri projesini Türkçe olarak oyuncularla buluşturmaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, keyifli oyunlar dileriz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ:
Ek dosyayı görüntüle: 345Ek dosyayı görüntüle: 346Ek dosyayı görüntüle: 347Ek dosyayı görüntüle: 348Ek dosyayı görüntüle: 349Ek dosyayı görüntüle: 350Ek dosyayı görüntüle: 351Ek dosyayı görüntüle: 352Ek dosyayı görüntüle: 353Ek dosyayı görüntüle: 354

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

1. SEZON
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
İNDİRME BAĞLANTILARI SEZON 1:

2. SEZON
İNDİRME BAĞLANTILARI SEZON 2:

ÖzellikDetay
Güncelleme Tarihi31 Mart 2026
Çıkış Tarihi8 Mayıs 2019
GeliştiriciOceanlab
Çeviri TürüOtomatik makine çeviri
VersiyonSeason 2 - Chapter 1–3 Beta + Season 1
İşletim SistemiWindows, Android (APK)
DilTürkçe
Ortalama Oynanış Süresi20– 30saat (Sezon 1 + 2 toplam)
👍🏻

Geri
En Üst