- Credits
- 0

Merhaba
Bir gün gecikmemin sebebi, "Kim daha iyi giydi" temalı iki bölümlük bir çalışma üzerinde çalışıyor olmam. Ancak bir çiftin render'ları istediğim gibi olmadı... Bu yüzden önümüzdeki günlerde yeniden yapacağım.
Buna WWIB "Nesillerarası" diyorum.
Ayua vs Miru ve Bella vs Amber.
Bazı kişisel randevularım ve bahçe işlerim nedeniyle her zamanki kadar çok iş yapamadım.
Ancak, sürekli ilerleme kaydedildi.
SG 410 -> 600
WiAB 370 -> 610
Toplam yeni render sayısı: 430
Summers gone - Dördüncü Bölüm
SG'nin render'ları doğal olarak yavaşladı çünkü bar ortamındayım. Bunun nedeni yükleme süreleri. Bilgisayar gecede yaklaşık 22 render yapabiliyor.
Sırada yaklaşık 45 tane daha var.
Maalesef SG için render işleminde ikinci iş istasyonunu kullanamıyorum. 48 GB VRAM kartı yok. Bu yüzden şu anda hızlandıramıyorum.
Neyse ki, barda geçen ve iki ana odadan birinde oynanmayan birçok sahne var. Ana odalar gerçekten çok kalabalık.
Ancak... daha az kalabalık odalarda bazı içki oyunları oynanabileceğini duydum.
SG Önizlemesi
Bar özel bir etkinlik olduğu için birçok kız saçlarını yaptırdı. İlk başta önizlemek istemedim ama... bu, neredeyse hiçbir şey yapamayacağım anlamına gelirdi. Birçok kız bu gün için özel saç modelleri yaptırdı.
Onlardan biri:
(Fotoğraf)
WiAB - Beşinci Bölüm
WiAB geliştirme sürecinin sorunsuz aşamasına girdi. 600'den fazla render alındı ve bu nedenle yaklaşık %25-30'u tamamlandı.
WiAB - Önizleme
Her şey yolunda gidiyor... Sadece sıcaklık biraz canımı sıkıyor. Uyku düzenimi düzelttim.