• EN İYİ PERFORMANS İÇİN SİTEYİ KOYU MOD İLE KULLANMANIZ TAVSİYE EDİLİR
  • 🎮 DISCORD SUNUCUMUZ
    Yeni Çeviriler • Güncellemeler • Erken Erişim Duyuruları • Sohbet
    💬 Katıl
    ✦ TELEGRAM TOPLULUĞU
    Yeni Çeviriler • Güncellemeler • Erken Erişim Duyuruları • Sohbet
    ✈ Katıl
  • ✦ Komşu Sitemiz Hentai Adult Oyun
    Güvenilir Komşu Sitemiz Hentai Adult Oyunu ziyaret edin.
    ✈ Hentai Adult

SUMMERS GONE&WIAB dev log #5

S K Y W A L K E RS K Y W A L K E R Kadrolu Ekip Üyesidir.

MODERATÖR
Yönetici
MODERATÖR
ÇEVİRMEN
VIP RPGM ABONESİ
VIP REN'PY ABONESİ
Credits
0
308989.png

Merhaba,

Bu seferki geliştirme günlüğü çok gecikti.

Öncelikle, son 1,5 haftadır sıcaklar yüzünden kendimi gerçekten kötü hissettim ve Cumartesi günü sanırım bir göz enfeksiyonu kaptım.

Bunun sebebinin 7/24 çalışan taşınabilir klima ve vantilatörler olduğunu tahmin ediyorum. Gözümde bir şey varmış gibi hissediyordum ve bırakın görmeyi, gözümü zar zor açabiliyordum. Doğrudan klimaya ve monitöre maruz kalmamaya dikkat ettikten sonra 2-3 gün içinde kendiliğinden düzeldi.

İyi bir hatırlatma: Göz enfeksiyonlarını Google'da aramayın. Size kör olacağınızı söyleyecektir.

İlk 4-5 gün her şey yolundaydı; iyi ilerleme kaydettim ama sonra sıcak hava dalgası bastırdı ve ortam dayanılmaz bir hal aldı.

Size bir fikir vermesi açısından söyleyeyim; dışarısı 0°C'yken ve bilgisayarlar çalışırken bile klimayı açarım... Pencere kapalıyken içerisi yine de ısınabiliyor.

Almanya çok güçlü bir sıcak hava dalgasının etkisine girdi; benim yaşadığım yerde sıcaklık zirve yaptığında ~40°C'yi buldu. Geceleri ise 22-29°C arasındaydı.

Düzgün bir şekilde çalışamadım. Taşınabilir klima odayı zar zor soğutabiliyordu. İki iş istasyonum beni resmen kavuruyordu.

Uyku düzenimi daha yeni düzene sokmuştum ama havanın nispeten "serin" olduğu geceleri çalışabilmek için onu bilerek tekrar bozdum.

Yine de, yaklaşık 10 gün boyunca günde sadece 8 ila 15 arası render alabildim; şimdi havalar tekrar serinledi... ama sırada yeni bir sıcak hava dalgası daha var.

Ne yazık ki Almanya'da gerçek klimalar "kötü" bir şeymiş gibi görülüyor. Aslında bir split klima sistemi taktırmak isterdim ama öncelikle şunu belirteyim: Önümüzdeki 1-2 yıl içinde buradan taşınmayı planlıyorum.

Üstelik maliyetleri 7.000€ ila 10.000€ civarında (Çoklu split sistem; biri ofise, diğeri yatak odasına + kurulum dahil).

Bu yazı bir şekilde atlatırım ama gelecek yaz için soğutma sorununu çözmem gerekecek. Render sayısı:

SG 730 -> 810

WiAB 790 -> 875

Toplam yeni render: 165

Summer's Gone - Dördüncü Bölüm

Aslında söylenecek pek bir şey yok.

İşte bir önceki günlükte bahsettiğim ikinci bar ortamının ekran görüntüsü ve ilk Bellchen önizlemesi.
(fotoğraf)

WiAB - Beşinci Bölüm
Bu güncellemede ilk kez Kata'yı işleme (render) fırsatım oldu.
(fotoğraf)

Kime Daha Çok Yakıştı? - Nesil Farkı - Miru vs. Ayua - Amber vs. Bella

Kazananlar Ayua ve Bella oldu... Bu yüzden, kıyafetlerini değiştiklerini gösteren 2-5 adet daha "ateşli" görsel hazırlayacağım.

Yayınlayacağım bir sonraki "Kime Daha Çok Yakıştı?" içeriği: Nami vs. Sedi

Daha ılıman bir yaz... ve zamanında yayınlanan geliştirici günlükleri için dua ediyorum.

Okyanus

308990.png

Geri
En Üst