• EN İYİ PERFORMANS İÇİN SİTEYİ KOYU MOD İLE KULLANMANIZ TAVSİYE EDİLİR
  • 🎮 DISCORD SUNUCUMUZ
    Yeni Çeviriler • Güncellemeler • Oyun Duyuruları • Sohbet
    💬 Katıl
    ✦ TELEGRAM TOPLULUĞU
    Yeni Çeviriler • Güncellemeler • Oyun Duyuruları • Sohbet
    ✈ Katıl
  • 📢 Reklam Başvurusu

🚀 Sitenizi, ürününüzü veya topluluğunuzu Afrodit Çeviri'de tanıtmak mı istiyorsunuz?

İş birliği ve reklam talepleriniz için bizimle Telegram üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

💬 Telegram Üzerinden İletişime Geç
  • 🔔 GÜNCELLEME BİLDİRİMİ

🎮 Bir oyunun yeni sürümü yayınlandıysa ancak sitemizde hâlâ eski sürüm bulunuyorsa, lütfen ilgili oyunun yorumlar bölümünden bize bildiriniz.

⚡ Bildiriminizi gördüğümüzde oyunu kontrol ederek mümkün olan en kısa sürede güncellemesini yayınlamaya çalışacağız.
    💜 Desteğiniz sayesinde oyun arşivimizi her zaman güncel tutabiliyoruz.
5.00 yıldız
1 Değerlendirme
Güncel Sürüm Bilgisi
0.5

1774374222450.png

Adult oyun dünyasında dikkat çeken yapımlardan biri olan Whispers of Desire, aşk, arzu ve kişisel keşif temalarını derinlemesine işleyen, çoklu karakter bakış açısına sahip hikâye odaklı bir deneyim sunuyor. Bu türkçe adult oyun çeviri içeriğinde, oyunun atmosferini ve anlatım gücünü daha yakından keşfedebilirsiniz.

Hikâye, mutlu bir evliliğe sahip olan Sarah ve Alex’in hayatlarının yeni bir dönemine adım atmalarıyla başlar. Yeni fırsatlar ve sosyal çevrelerle birlikte hayatlarına giren beklenmedik arzular ve zorluklar, ilişkilerinin sağlamlığını sınamaya başlar. Bu adult oyun deneyimi, oyuncuya hem Sarah hem de Alex’in perspektifinden olayları yaşama imkânı sunarak karakterlerin düşüncelerini, duygularını ve kararlarını daha derinlemesine anlamayı sağlar.

Zengin hikâye anlatımı, etkileyici karakter etkileşimleri ve anlamlı seçimlerle dolu bu türkçe adult oyun, oyunculara karakterlerin kaderini şekillendirme fırsatı verir. Güven, sadakat ve arzunun iç içe geçtiği bu yolculukta, her karar ilişkinin yönünü değiştirebilir. Bu yönüyle oyun, klasik bir adult oyun çeviri projesinden çok daha fazlasını sunar ve oyuncuyu aktif bir hikâye anlatımının parçası haline getirir.

Peki Sarah ve Alex birbirlerine sadık mı kalacak… yoksa kalplerini ve bedenlerini başkalarına mı açacaklar? Ya da yasak bir ihanetin heyecanına mı kapılacaklar? Tüm bu soruların cevabı senin seçimlerinde saklı. Bu adult oyun deneyiminde her yol farklı bir sonu beraberinde getiriyor.

Not: Bu türkçe adult oyun, otomatik makine çeviri kullanılarak hazırlanmıştır. Çeviri kalitesi kusursuz olmayabilir; ancak mümkün olduğunca anlaşılır olması için elle düzenlemeler ve düzeltmeler yapılmıştır. Amaç, içerikleri en hızlı şekilde sunmak ve daha fazla adult oyun çeviri projesini Türkçe olarak oyuncularla buluşturmaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, keyifli oyunlar dileriz.

İNDİRME BAĞLANTILARI:

OYUN GÖRÜNTÜLERİ

1774374472185.png1774374500931.png1774374542172.png1774374731444.png

AlanBilgi
Güncelleme24 Mart 2026
Çıkış Tarihi28 Mart 2025
GeliştiriciMr_Fable - Steam-Patreon - SubscribeStar - Discord- Website- youtube
Çeviri TürüOtomatik makine çeviri
Versiyon0.5
İşletim SistemiWindows, Android
DilTürkçe
Ortalama Oynanış Süresi2-4saat

‎​

Son düzenleme:
admin hızına yetişilmiyo oyunu daha yeni forumlara koydular şak diye Türkçeye çevirmişsin helal olsun eline sağlık hemen deniyorum
Clown Frightfest GIF by Signature Entertainment
Terrifier Art The Clown GIF by Signature Entertainment
Terrifier Art The Clown GIF by Signature Entertainment

Law Schoolun yerini dolduramaz ama yeni bölüm gelene dek bu oyunu deneyeceğim....

Oyun müthiş ilerliyordu bir noktada hata verdi sadece gri ekran ve konuşmalar kaldı yaklaşık 1.5-2 dakika ignore dedim sürekli yazılar kalıyor sadece.

(Patron masaj yaptıktan sonra voleybol oynamaya gidince)

oyun çok iyi ama bi noktadan sonra gri oluyor ekran oynanmıyor yoksa çok iyi eline sağlık admin hata düzelir bi an önce umarım :))

Geri
En Üst